Magazin > VIP
3308 ogledov

Video: Tako se med sabo šalita Robert Golob in Tina Gaber

Robert Golob Instagram
Ljubko …

Počitniške utrinke je na Instagramu objavil tudi premier Robert Golob. Življenjska sopotnica Tina Gaber ga je namreč posnela, kako se odpravlja na solo izlet s kajakom, ob tem pa je zapisal: "Najlepši občutek je, ko sedem v kajak in zaveslam nazaj v mladostniška leta …"

Gaber in Golob sta se ob tem malce pošalila. "Kakšni so občutki pred tekmo," ga je vprašala Tina, premier pa ji je odgovoril: "Grozni." Tina je še dodala, ali je pripravljen. Golob se je nasmejan usedel v kajak in v kamero povedal: "Srečno Slovenija, če me morje vzame." Gaber pa se je ob tem od srca nasmejala. 

O Tini Gaber in premierju Golobu je v zadnjem času kar nekaj govora. Pred poletjem sta največ prahu dvignila s svojim odhodom v Dallas, kjer sta si ogledala tekmo našega košarkaškega asa Luke Dončića. Golobu so se s tem uresničile dolgoletne sanje, Tina pa je na svojem Instagramu delila utrinke iz Amerike in med drugim pokazala, kako močna je ljubezen med njima, saj se tudi med ogledom tekme nista mogla upreti ljubečim dotikom in poljubom. 

Prav objavljanja na Instagramu so se v N1 podkastu konec junija dotaknili sociologinja Tinca Lukan, dr. Marko Milosaljević s katedre za novinarstvo na Fakulteti za družbene vede in Neda Dušenović, ki se ukvarja z družbenimi mediji. Komentirali so najnovejšo raziskavo o padcu priljubljenosti vlade in predsednika vlade, ki jo je objavilo Delo. Na drugem mestu so namreč respondenti za vzrok padca priljubljenosti predsednika vlade navedli delovanje njegove partnerke Tine Gaber. Neda je poudarila, da je pomembno vprašanje, ali so si ljudje ta vtis ustvarili na podlagi objavljanja na Instagramu ali poročanja medijev o objavah. “To je velika razlika. Zelo dobro objavljata za Instagram, za splošno javnost pa ne. Za širšo javnost Golobu to objavljanje škodi, saj je prisotna izrazita razlika med tem, kako objavlja in kako komunicira,” je pripomnila Neda in dodala, da bi to poimenovala kot ‘srhljivo’.

Konec prejšnjega meseca pa je veliko prahu dvignila še ena poteza Tine Gaber. Gaber se je v družbi partnerja Roberta Goloba na Letališču Jožeta Pučnika namreč že skoraj vkrcavala na letalo za Pariz, kjer bi se skupaj s premierjem udeležila olimpijskih iger, a se je zadnji trenutek premislila. Požareport je poročal, da naj bi Gaber letališče zapustila zaradi prepira z Golobom, javno pa so jo tudi pozvali, naj vrne denar za letalsko vozovnico, ki naj bi jo plačali davkoplačevalci. Kaj je v svoj zagovor povedala Gaber, preverite TUKAJ. 


 

Komentarjev 6
  • Rim 09:14 13.avgust 2024.

    Takole sta smešna. To bo lahko njuna naslednja stranka, Smešna Slovenija. Pod smešnim vodjem.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:50 13.avgust 2024.

    ZEHHHH

  • PasjaProcesija 08:19 13.avgust 2024.

    Preglejte kajak, da ni šel na morje po Derby banane preden cariniki pregledajo ladjo.

Sorodne novice