Magazin > VIP
24239 ogledov

Znani Slovenec na hitro skočil v zakon

Mic Melanšek Instagram
Kratko, a sladko!

Podjetnik, popotnik, marketinški strokovnjak in soustanovitelj uspešnega podjetja s personaliziranimi knjigami Mali junaki Mic Melanšek se je maja zaročil. Sedaj pa sta se z dolgoletno partnerko Katko, s katero imata dva otroka, poročila. Obred ni bil nič kaj pompozen, v družinskem krogu sta se poročila na Ljubljanskem gradu. 

"Najina mini poroka. Se je odvila na vroč junijski popoldan, med samimi deževnimi dnevi. Jaz sem imela še frizerja ob 14.30, ob 15.00 je prišla Sanja, da je ujela še malo priprav in Lilo in Arta z babidediji. Malo smo se uredili, malo oblekli brez večjih madežev in odpeljali proti gradu. Na četrtek ni bilo neke gneče. Nazdravili smo z viljamovko, otroka sta letala po grajskem dvorišču, potem pa so nas prišli iskat, da gremo v dvorano," sta razkrila. "S sabo sva imela zvočnik in Sheeranov Perfect, da sva se sprehodila tisto res kratko, ampak čustveno pot do stolov. Gospod matičar je pokal šale, Artek je čvekal, Lila je prinesla prstane, Mic je švical. Od vročine seveda! In to je bilo to. Kratko in sladko in tako kot sva si zamislila," sta svoj poročni dan opisala na Instagramu in pokazala prekrasne poročne utrinke. Paru čestitamo!

Tako spontana, kot je bila poroka, pa je bila tudi njuna majska zaroka. "Ob 18. uri sva čistila narkomanske igle iz garaže, ob 19. uri sva tuširala vsak svojega otroka, ker sta pridelala presenečenje v hlače/plenice (!!) in ob 19.30 sva se zaročila. Poseben dan," je zapisala Katka in razložila, da so jima vlomili v garažo. Ko sta vse pospravila in sta se otroka vrnila domov, je Mic oznanil, da ima presenečenje, zato naj se usedejo na kavč in zaprejo oči. "In jaz sem bila prepričana, da bomo slavnostno pojedli tisto prvo ogromno jagodo z vrta. Otroka sta res dobila jagodo, jaz pa škatlico. In lepše ne bi moglo biti. Doma, obkrožena z najljubšimi," je še zapisala maja. 

Mic in njegov poslovni partner Rado Daradan sta sicer dokaz, da se pogum res obrestuje. Zvezdnici Khloe Kardashian sta leta 2019, ko je njena hčerka True praznovala rojstni dan, poslala personalizirano knjigo. Zvezdnici je bilo darilo očitno zelo všeč, saj ga je objavila na Instagramu. Kaj je zapisala, si lahko preberete TUKAJ. 

Personalizirane knjige so očitno zelo priljubljeno darilo. Na spletni strani podjetja piše, da so prodali že več kot tri milijone izvodov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice