Šport > Euro 2024
6447 ogledov

Kek po tekmi z Dansko poskrbel za prizor, ki otopli srce

Print Screen
Selektor slovenske izbrane vrste je s kančkom pozornosti razveselil slovenske navijače v Stuttgartu.

Slovenski nogometaši so z remijem proti Danski (1:1) odprli nogometno evropsko prvenstvo v Nemčiji, kjer se je za uvodni obračun v Stuttgartu zbralo lepo število slovenskih navijačev. 

Ti so že v urah pred samim obračunom poskrbeli za fenomenalno razpoloženje z vsem dobro poznanimi napevi ter obilico dobre volje.

EURO2024 Foto/Video Šport Slovenci zavzeli Stuttgart: Siva pot, Čebelice, Židana marela in ... Šeško's on fire!

S tem so pričarali navijaško vzdušje, karkšnega se ne bi sramovale niti reprezentance s pregovorno najbolj gorečimi podporniki. 

Za piko na i je navijaško rajanje minilo v prijateljskem duhu in ob odsotnosti kakršnihkoli incidentov, tako da policisti niso imeli kakšnega posebnega dela.

Več o navijaškem vzdušju v režiji slovenskih ljubiteljev nogometa si lahko preberete na priloženih povezavah.

EURO2024 Foto Šport Slovenci in Danci napolnili stadion EURO2024 Foto Šport Tako se je Stuttgart Arena pripravljala na tekmo med Slovenijo in Dansko

Slovenski obiskovalci so prešerno vzdušje pričarali tudi na tekmi, na kateri so uspeli na trenutke celo preglasiti številčnejše Dance. Na ta način so zelo uspešno odigrali vlogo 12. igralca in slovenskim fantom pomagali do dragocene točke. 

Kar nekaj navijačev je po koncu obračuna z Dansko čakalo ob ograji, da bi pozdravili odhod reprezentačnega avtobusa, ko jih je na njihovo veliko veselje presenetil selektor Matjaž Kek.

Slovenski strateg se je približal ograji in jih na hitro pozdravil ter se jim tako vsaj malce oddolžil za vso izkazano podporo. 

EURO2024 Skupaj do konca Šport Slovenska lekcija Dancem: kdo so pravi in kdo "instagram" navijači? Navijač Slovenije Tekma Slovenija Video: če niste bili v Stuttgartu na stadionu, takole je bilo ...

nemška policija Kaj vse so našli! Šport Nemški policisti temeljito preiskali tri Slovence, najdbe so jih šokirale

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 22:20 17.junij 2024.

    Madona sedaj nam bodo celi mesec samo nogomet ponujali. Kam gre ta nori svet..

Sorodne novice