Šport > Euro 2024
27784 ogledov

Tako je srbska športna zvezdnica v dresu Slovenca navijala za naše!

EURO2024 Saša Despot
Olga Danilović je na tekmi med Slovenijo in Dansko vzpodbujala svojega Jana Oblaka.

Slovenskega vratarja in kapetana naše izbrane vrste Jana Oblaka smo v preteklosti lahko že večkrat videli, kako vzpodbuja in se veseli uspehov svojega dekleta, srbske teniške igralke Olge Danilović.

Tudi Olgo smo pogosto videli na Janovih tekmah, tokrat pa je odlična 23-letna srbska tenisačica, ki je nedavno tako navdušila s svojimi predstavami v Roland Garrosu, preko socialnih omrežij delila fotografije, kako navija za svojega dragega na letošnjem evropskem prvenstvu.

Olga Danilović, navijanje za Jana Oblaka | Avtor: Instagram/Olga Danilović Instagram/Olga Danilović

Najprej je vsa ponosna na fotografijo slovenskega kapetana, ko je pred tekmo pel himno, prilepila srčke, nato pa je objavila fotografijo, na kateri v Oblakovem dresu navija za svojega izbranca.

Očitno je Olgina podpora pomagala, saj je slovenski kapetan odlično opravil svoje delo. Ob zadetku Christiana Eriksena je bil namreč povsem nemočen, kasneje pa je z odličnim posredovanjem po strelu Rasmusa Hoejlunda iz neposredne bližine obdržal Slovenijo v igri, da je lahko Erik Janža dobrih deset minut kasneje dosegel izenačujoč zadetek.

Olga Danilović, navijanje za Jana Oblaka | Avtor: Instagram/Olga Danilović Instagram/Olga Danilović

Zanimivo pa je, da se srbska in slovenska reprezentanca obe nahajata v skupini C in bosta naslednjo tekmo na letošnjem evropskem prvenstvu odigrali ravno med sabo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice