Šport > Kolesarstvo
8066 ogledov

Roglič šokiral javnost z razkritjem na Instagramu

Primož Roglič Profimedia
Poškodba Primoža Rogliča je bila hujša, kot se je sprva zdelo.

Slovenski kolesar Primož Roglič, ki je moral po grdem padcu v 12. etapi predčasno končati dirko po Franciji, je sinoči na družbenih omrežjih razkril, da je bila poškodba hujša, kot se je sprva zdelo. Kot je 34-letnik zapisal na Instagramu, je med padcem utrpel zlomljeno vretence v spodnjem delu hrbta.

"Življenje včasih ni najlažje, kajne? Nadaljnji zdravniški pregledi so pokazali, da sem utrpel zlom vretenca v spodnjem delu hrbta, zato sem minuli teden okreval v rehabilitacijskem centru Red Bulla, kjer so zame dobro poskrbeli," je slovenski as z zapisom na Instagramu šokiral javnost.

Primož Roglič Šef ekipe razkril Šport Velik zasuk, iz Bore sporočili slabe novice glede Primoža Rogliča

A kot je dodal, se počasi že vrača nazaj na kolo. "Vzel si bom čas za okrevanje. Videli bomo, kam nas bo to pripeljalo," je še zapisal in se ob tem zahvalil navijačem in ekipi za podporo.

Po padcu je bilo kmalu jasno, da olimpijski prvak v vožnji na čas v Pariz na igre ne bo odpotoval.

Roglič | Avtor: Profimedia Profimedia

Za zdaj tudi še ni znano, kako bo v nadaljevanju potekala njegova sezona, četudi je direktor dirke po Španiji Javier Guillen - Roglič je Vuelto že trikrat dobil - pred dnevi za španske medije potrdil njegovo ime na seznamu nastopajočih.

Tadej Pogačar Urška Žigart Umazano ozadje Šport Komentator Eurosporta razkril morebitno afero: Pogačar ne gre v Pariz zaradi dekleta?

Medtem pri njegovi ekipi Red Bull-BORA-hansgrohe umirjajo žogo. Šef Ralph Denk se je že med Tourom v moštvenem podkastu odzval na trditve Guillena.

"Očitno direktor ve več kot jaz. Primož trenutno le malo trenira na sobnem kolesu, udeležba na Vuelti je še odprta. Verjamem, da si direktor to zagotovo želi, a jaz tega ne morem potrditi," je o tem dejal Denk.

Dirka po Španiji se bo začela 17. avgusta v Lizboni z vožnjo na čas.

Vingegaard Zanimivo Šport Vingegaard odkrito o tem, ali bi nepoškodovan premagal Pogačarja

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pepe007 09:25 24.julij 2024.

    Dobro in hitro rehabilitacijo želim. Naj že enkrat nastopi obdobje športne sreče in naj bo to zadnji padec na kolesu.

  • Avatar Jašna53
    Jašna53 09:04 24.julij 2024.

    Rogla hitro okrevanje in vrnitev na kolo želim(o)!!

Sorodne novice