Magazin > Horoskop in Numerologija
1374 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 9. septembra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Prehod Merkurja v znamenje device je vstopnica v produktiven dan, poln priložnosti na področju dela in denarja.

Težje se boste odtrgali od obveznosti, saj vas bo spremljal občutek, da morate biti kar se da koristni. Ne dovolite si zaradi nakopičene energije slabe volje ter raznih sporov na ljubezenskem področju. Biti ob pravem času na pravem mestu bo ključnega pomena, zato ne zamujajte. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Tehtanje na osebnem področju bo zaradi vpliva lune v škorpijonu trajalo nekoliko dlje kot običajno. Skušajte manj spraševati ter komplicirati in naredite tako, kot čutite da je prav. 

BIK
Vse bo potekalo brez zavlačevanja, saj bo energija lune v znamenju škorpijona spodbujala hitre odločitve, še posebej tiste, ki lahko pozitiven epilog dobijo nekoliko kasneje.

DVOJČKA
Prijateljski odnosi stopajo v ospredje, zato se nikar ne izgovarjajte, ko boste prejeli zanimivo vabilo. Poudarek bo na zadevah, ki jih do sedaj morda še niste popolnoma razčistili.

RAK
Nekdo bo v trenutku, ko boste zelo navihani in nasmejani od vas zahteval več resnosti. Na področju kariere in denarja ne bo najbolj enostavno. Pomagate si lahko z iznajdljivostjo.
 
LEV
Določene odgovornosti bodo zaradi sumničave energije, ki jo bo prebudila luna v škorpijonu obremenilne, prav tako vam ne bo čisto jasno, kaj bi v bistvu morali spremeniti.

DEVICA
Nekaj pomembnega vas bo, ker boste povezani s svojo notranjostjo spremljalo na vsakem koraku. Počutje se lahko v trenutku poslabša zaradi prevelikih količin nezdrave hrane.

TEHTNICA
Ne pričakujete preveč, čeprav imate že dlje časa občutek, da vam je nekdo izredno naklonjen. Razmislite najprej o pozitivnih plateh določene situacije, šele nato se odločite kako naprej.

ŠKORPIJON
Na področju čustev pričakujte z luno v svojem znamenju ugoden dan, ter možnost za nekaj več pobude. Namesto da razmišljate o najhujšem možnem razpletu, raje pričakujte najboljše. 

STRELEC
Z luno v škorpijonu boste pripravljeni na poglobitev ter razčiščevanje zgodbe, ki ni enostavna, je pa zelo privlačna. Nikar vsega kar boste slišali ne jemljite tako zelo osebno.

KOZOROG
Pričakujte nekaj konfliktov, saj boste zaradi lune v škorpijonu nemirni, prav tako boste preveč trdno stali za svojimi prepričanji. Na površje prihaja nekaj, o čemer ne želite razmišljati. 

VODNAR
Ker boste v službi ob napaki, ki vas bo močno zmotila odreagirali impulzivno, si boste nakopali nekaj zoprnih težav. Nekdo, ki mu zaupate vas lahko preseneti v negativnem smislu. 

RIBI
V zraku bo energija lune v škorpijonu, ki vam bo na vsakem koraku onemogočala, da bi se notranje umirili. Podvomili boste o iskrenih namenih nekoga, a vseeno se najprej prepričajte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice