Magazin > VIP
3851 ogledov

Fredi Miler razkril, katero vrsto raka je prebolel, in to kar dvakrat!

Fredi Miler Facebook
Prestal kar dve operaciji, da je danes zdrav.

Fredi Miler je Juretu Godlerju nedavno razkril, da je v zadnjih letih kar dvakrat zbolel za rakom. Prvič leta 2022, drugič le eno leto kasneje, leta 2023. Bolezen je prebolel v zasebnosti, za Žurnal24 pa je povedal, zakaj o tem ni želel govoriti javno. Mislili bi si, da si je le želel v miru okrevati, a to ni bil glavni razlog za molk. 

"Danes sem v redu, sem zdrav. Svojega stanja pa nisem želel razkriti, ker me potem nihče več ne pokliče za nastope. Dosti sem dal že čez. Po tem, ko sem doživel srčni infarkt, me narod sploh ni več klical. Špili pa so moja služba, če jih izgubim, izgubim delo, zato sem se tokrat odločil, da o bolezni ne želim govoriti, saj s tem sam sebi delam škodo," pove Miler. 

Vseeno pa je za Žurnal24 razkril, da so mu leta 2022 na kontroli odkrili bulo in da je zbolel za rakom sečnega mehurja. Prestal je operacijo, a se je leta 2023 pojavila še ena bula, zato je bila potrebna nova operacija. O podrobnostih ne želi govoriti, povedal je le, da kemoterapij ni potreboval.

Ob strani mu je stala žena, kljub bolezni pa se še danes ne more odpovedati svoji razvadi, to je kajenje. "Že večkrat sem poskušal nehati, a ne gre. Pijem ne, moja razvada je kajenje," pravi glasbenik, ki je skupaj z Boštjanom Konečnikom nedavno izdal skladbo in videospot Dr. avtomehanik, pripravlja pa tudi še nekaj novega. 

Komentarjev 7
  • Pierre 15:05 16.september 2024.

    Ni mi jasno zakaj se ti ''slavni'' kurčijo s svojimi boleznimi???

  • matermila 11:08 16.september 2024.

    Fredi drži se, tudi sam sem pred tremi leti imel operacijo mehurja (maligni tumor), čez dva meseca pa še tumor v ledvici (ledvico so odstranili in vse okoli nje), redno hodim na preglede in v tem času ni videti sprememb. ...prikaži več Tako da samo korajžno naprej. S srcem pa le lepo delaj.

  • Ender3 09:25 16.september 2024.

    Nekateri mislijo, da se rak da pozdraviti ? Ostaja jim zgolj upanje..

Sorodne novice