Magazin > VIP
2170 ogledov

Znana Slovenka 6 ur v agoniji, čeprav ji je na pomoč prihitelo reševalno vozilo

carmen osovnikar
Že več kot eno leto se bori s hudimi napadi.

Zdravstvenim težavam Carmen Osovnikar, zvezdi Sanjskega moškega in Vražjih dam, ni videti konca. Lanskega julija se je zgodilo prvič. Zaradi oteženega dihanja so sprva mislili, da gre za panični napad. Kasneje je bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnišnico, kjer so ji postavili diagnozo hujše srčne aritmije in ji predpisali zdravila.

Od takrat je Carmen doživela še več napadov, ta teden pa je bilo tako hudo, da je ponjo spet moralo priti reševalno vozilo. Srčni utrip ji je v mirovanju namreč poskočil na 157, pritisk pa 80/60. Ker se stanje kljub dvema dozama zdravil ni umirilo, je njena mama nemudoma poklicala reševalno vozilo. V takem stanju je bila dolgih šest ur, kar jo je popolnoma izmučilo. Sedaj je že doma in se počuti boljše. Kljub hudemu poslabšanju pa se bo odpravila na samoplačniški pregled, saj bi na napotnico predolgo čakala na kardiološki pregled, je razkrila na spletu. Svojim sledilcem na Instagramu se je zahvalila za sporočila podpore.

Carmen Osovnikar | Avtor: Instagram Instagram

Podobne težave ima tudi njena mama. "Vedno sem si mislila, da mama glede težav pretirava. Sedaj pa vidim, kako je to. Napadi me zares izmučijo,"  je povedala Osovnikar, ki jo zelo skrbi za mamo. Marca je namreč tudi njena mama doživela tako hud napad aritmije, da so posredovali reševalci.  

Kljub težkim časom pa je Carmen hvaležna za svoje delo, ki ji omogoča, da se lahko kadar koli odloči za oddih. "Čutim, da kmalu spet potrebujem dopust. Nazadnje sem bila na Cipru, zdaj pa še ne vem … Najbrž bom šla na Hrvaško, pa tudi kam v tujino," je za Žurnal24 povedala junija in pripomnila, da nikoli ničesar ne načrtuje vnaprej, temveč se raje prepusti toku življenja. "Tako gledam tudi na razmerje z moškim. Ne iščem ga, če pride, pride, in če ne, potem ne," je dodala. 

Carmen je za Žurnal24 še razkrila, da bo v prihodnosti morda napisala avtobiografijo: "Dobila sem ponudbo s strani založbe, da napišem knjigo o svojem življenju. Takrat sem jih zavrnila, saj sem čutila, da ni še čas za to. Sem pa prepričana, da bi bila zelo zanimiva. Morda v prihodnje." 

Carmen Osovnikar | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • manja53 11:53 06.september 2024.

    Kaj naj s to informacijo?

Sorodne novice