Magazin > VIP
44316 ogledov

Paparac: Tina Gaber ujeta s strokovnjakinjo za razhode

Tina Gaber
1/2
Žurnal24
Tina Gaber na kavi s strokovnjakinjo, ki se profesionalno ukvarja s tem, kako iti čez razhod in preboleti bivšega partnerja.

Tina Gaber je ta teden sedela v družbi učiteljice joge in strokovnjakinje za razhode, ki vodi spletni program Tvoji break up bestici. Dekleti sta klepetali v enem najlepših lokalov na Eipprovi ulici v Ljubljani, Makramé in bili videti zelo zatopljeni v pogovor. Tadeja Kržič je domačim medijem sicer že znana, saj ima vrsto zvezdniških prijateljev. 

Na družbenih omrežjih se pojavlja v družbi Gregorja Kirscha, ki ga, kot trenerja trenutno spremljamo v šovu Življenje na tehtnici, prijateljuje pa tudi z Gregorjevim bivšim dekletom, pevko Špelo Grošelj in trenutno najbolj zaželenim samskim znanim Slovencem Miho Hercogom. Tadeja je za Žurnal24 povedala, da tudi s Tino prijateljuje že nekaj časa, spoznali sta se preko skupnih prijateljev. "Ojoj, ne, šlo je le za prijateljski pogovor, ki ni imel zveze z mojim programom za razhode," je povedala Tadeja in tako ovrgla namigovanja, da bi Tina potrebovala njene storitve. 

Tina Gaber | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Sicer pa je Tadeja s sodelavko program osnovala na njunih lastnih izkušnjah in strtem srcu. "Razhod je ena izmed najbolj travmatičnih in stresnih izkušenj v človekovem življenju. Vrže te v turbulenco čustev in bolečine, kjer ne vidiš izhoda. Občutek imaš, kot da nikoli ne boš sposoben preboleti. Ampak to ni res! Tukaj je sodobni spletni program, ki te bo po korakih vodil, kako resnično preboleti 'break up' in za vedno pozabiti bivšega partnerja. V tebi bova zanetili iskrico, da se boš ponovno počutil/a izpopolnjeno in privlačno. S tem programom ne samo, da preboliš, ampak tudi ponovno zaživiš," piše na njuni spletni strani.

Medtem ko se Tadeja ukvarja z jogo in razhodi, pa je njena slavna prijateljica Tina Gaber nedavno začela snemati spletno pogovorno oddajo Tina, ki se dotika perečih tem današnje družbe. Zadnja oddaja je dvignila precej prahu, upamo, da tudi ukrepov. Tina je gostila svetovno uveljavljeno naravovarstvenico Nevenko Lukič Rojšek, ki je spregovorila o ujetništvu štirih rjavih medvedov pri nas.

"Smo v letu 2024. Po tihem se imenujemo sodobna država. In res. Naša podjetja so v samem vrhu glede novih tehnologij, imamo vrhunske znanstvenike, inovatorje, inženirje. Celo vesolje osvajamo z lastnimi sateliti! Ampak. Imamo pa tudi štiri gostilne, ki svojim gostom še vedno razkazujejo medvede v kletkah. Vprašanje, ki si ga moramo zastaviti, je: Kako je to mogoče? Predvsem pa, zakaj so peticijo za naše medvede sprožili šele ogorčeni tuji turisti," je Gaber povedala v uvodu oddaje. Več o tem TUKAJ. V njeni naslednji oddaji pa bo tema ljubezen. 

Komentarjev 17
  • Soljatar 16:27 05.september 2024.

    ta lajdro bi blo treba prodat talibanom...

  • Kmodri_ 15:51 05.september 2024.

    Po koncu mandata bo nutrija šla po svoje! Pač nutrija ima rada mlajši les...

  • Nevica 14:24 05.september 2024.

    Kdo pa je ta Hercog? Grošelj? Kirsh? To so neki znani ljudje? Kaj pa so naredili dobrega za Slovenijo? Me konec koncev tudi ne briga. Če bi bili res kaj pomembni, bi vedela kdo so!

Sorodne novice