Magazin > VIP
4976 ogledov

Poroka na prvi pogled: Katja razkrila, kaj se ji je zgodilo pri 17 letih

Katja Steblovnik Planet TV
O podrobnostih dogodka ni želela govoriti.

Katja je med zadnjo ceremonijo pojasnila razloge za svojo jezo do Matica. Spomnimo se, da je Katjo skozi celotni šov motilo, da je Matic v stanovanju drugačen kot pred kamero. Obtožila ga je, da je vzkipljiv in da je nanjo povzdigoval glas. "Tukaj se je zadrževal, za štirimi stenami je kot vulkan. Meni že sedaj srce nabija, ker ne vem, kaj bo potem," je povedala med eno od večerij, na kateri se je pred vsemi pritožila, da ji je Matic posvetil pesem Rad bi te videl zgoraj brez. Motilo jo je tudi dotikanje. Ko sta na enem izmed izzivov izvajala jogo, ji je bilo zelo neprijetno, zato nekaterih položajev ni hotela izvesti. 

Na zadnji ceremoniji je pojasnila, da je bil za njeno jezo kriv dogodek, ki ga je doživela pri 17 letih: “Spoznala sem, da Matic ni bil kriv. Ni me poznal, ni vedel, da se bom tako odzvala. Moj obrambni mehanizem je naredil svoje. Nato se sproži še moj ego, ko postanem nesramna ali žaljiva." Dodala je, da ob vsakršni omembi seksa njeno telo odreagira tako, da zmrzne. 

“Šlo je za spolno nadlegovanje,” je za Žurnal24 razkrila Katja. O podrobnostih ni želela govoriti, je pa povedala, da se je to dogajalo več kot eno leto in da jo je to zelo zaznamovalo. “Šele dva meseca po šovu sem ugotovila, da nosim posledice od tega dogodka, ki se mi je zgodil v mladih letih. Ponavadi sem se od takih situacij, ki bi mi sprožile spomin na travmo, odmikala. V šovu pa nisem mogla uporabiti strategije bega, saj se nisem mogla kam umakniti,” je iskreno povedala.

“Po glavi so se mi začeli vrteti spomini, ogromno sem jokala in bila občutljiva. Hvaležna sem za ljudi, ki so ob meni in ki to razumejo. Zaenkrat nimam želje po psihoterapiji, saj že sedaj, ko doživim nekaj, kar me spominja na pretekli dogodek, znam drugače odreagirati,” je razkrila Katja.

Lepotica je po šovu začela prejemati ogromno število prošenj s strani moških, a je možnost, da bi spoznala novo ljubezen, zaenkrat postavila na stranski tir. “Najprej hočem predelati to, kar se mi je zgodilo. Zaenkrat imam odmor, posvečam se samo sebi. Nočem, da bi se komu smilila ali ga obremenjevala s tem, kar se je zgodilo že dolgo let nazaj,” je zaključila.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Ender3 19:40 07.junij 2024.

    A to moramo vedeti. ?

  • Pierre 14:13 07.junij 2024.

    Da ima travmo ker jo je moški skušal naskočiti ???? Moški naskakujemo VSE čedne punce, sicer pa naj gre res k psihiatru, če bo kaj pomagalo...dvomim....

  • gregor96 11:24 07.junij 2024.

    potem se ne prijaviš v šov poroka, ampak v kuharskega in ko to gledaš te mora bit res sram in neki pač moraš izjavit

Sorodne novice