Magazin > VIP
293 ogledov

Z možem veljata za najbolj trden hollywoodski par, tako pa poljublja drugega

Blake Lively
1/4
Profimedia
Kjer je dim je tudi ogenj?

Med snemanjem filma Konča se z nama, ki ga trenutno predvajajo tudi naši kinematografi, je prišlo do kontroverznega prepira med glavno igralko Blake Lively in režiserjem Justinom Bardonijem, ki v filmu tudi igra. Oboževalci filma so že začeli razpravljati o resničnih občutkih obeh vpletenih, saj sta med snemanjem posnela velik filmski poljub, ki naj bi trajal dlje, kot je bilo treba. 

Drama med njima je že ob izidu filma dosegla vrelišče, oboževalci pa se sprašujejo, kaj zvezdnika res čutita drug do drugega. V javnost so prišle celo govorice, da naj bi Bardoni Blake sramotil zaradi teže. 

Oba zvezdnika sta sicer poročena, zakon med Blake in igralcem Ryanom Reynoldsom velja celo za enega najbolj trdnih v Hollywoodu. Igralka je v preteklosti povedala, da je Ryan tako predan soprog in oče, da pogosto iz snemanj prihiti kar v filmskih kostumih, le da je čim prej pri družini. 

Zvezdnica pa je na britanski premieri filma Konča se z nama svoje oboževalce spravila v jok. Blake, ki slovi po svoji dobrodušnosti in dostopnosti (ter seveda noro kul razmerjem z možem Ryanom Reynoldsom), je na premieri v Londonu svoje oboževalce povabila kar na rdečo preprogo. Med številnimi oboževalci, ki so prišli na londonski Leicester Square, je igralka na rdečo preprogo povabila tri oboževalce. Ti niso skrivali navdušenja nad ameriško lepotico, Blake pa je najmlajši, ki ni mogla skriti solz in navdušenja, nadela še svoj megalomanski živo rdeč plašč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice