Magazin > VIP
3751 ogledov

Znana Slovenka dve leti čakala na razkošni bazen, sedaj pa ne sme vanj!

Katarina Benček Instagram
Zunaj vročina, ona pa lahko samo gleda, kako se drugi kopajo v njenem sanjskem bazenu.

Kot smo že večkrat poročali, si je naša vplivnica, pisateljica in podjetnica Katarina Benček izpolnila sanje in s fantom Markom Pavlovićem zgradila sanjsko vilo s pogledom na Brione. Sprva sta jo v poletnih mesecih želela oddajati, a so se še zadnja dela tako zavlekla, da vila še ni primerna za oddajo, jo pa večino časa uporabljata sama, V Ljubljano prideta samo za dan ali dva.

Katarina je sicer nedavno dočakala svoj sanjski bazen, na katerega je čakala kar dve leti, a ga zaradi nosečniških težav ne sme uporabljati, in to ravno sedaj, ko imamo vročinski val. “Leta 2019 sem imela operacijo na materničnem vratu in je ta posledično nekoliko skrajšan. Pri meritvah v 20. tednu nosečnosti so ugotovili, da je moj maternični vrat glede na čas nosečnosti prekratek,” je pojasnila junija. Maternični vrat se v nosečnosti sicer krajša zaradi pritiska otroka. “Ne sme pa se krajšati prehitro,” je dodala in povedala, da je sedaj izven nevarnosti. Vseeno pa se mora zaradi omenjenega stanja izogibati bazenom. 

Katarina ima rok že avgusta, rodila pa bo v Postojnski porodnišnici. Po porodu se namerava vrniti v svojo istrsko vilo, saj v bližini že nekaj let živijo tudi njeni starši, ki ji bodo v prvih mesecih po porodu lahko v veliko pomoč. 

Katarino in Marka smo lansko leto spremljali v šovu Super par, kjer sta se Slovencem prikupila s pošteno igro in kolegialnim odnosom do sotekmovalcev. Ko sta spomladi povedala, da pričakujeta naraščaj, pa sta marsikoga presenetila, saj je Katarina vedno odkrito govorila o tem, da materinstvo ni na prvem mestu njenega seznama želja. Premislila si je šele, ko ji je ginekologinja povedala, da se ji zaradi ginekološkega stanja biološka ura morda počasi izteka. Več o tem TUKAJ. 

Komentarjev 3
  • Ender3 09:00 12.avgust 2024.

    Kakšna pohota..žurnalovcii lepo vas prosim..

  • matermila 08:30 12.avgust 2024.

    Zelo pomembna novica, hvala da ste nas obvestili, saj bi drugače težko spali.

  • www 07:27 12.avgust 2024.

    zdaj bo torej znana hrvatica, poročena s srbom, sinko pa bo balkanski ćevapćić

Sorodne novice