Šport
3129 ogledov

Naš mladi zvezdnik po vrnitvi iz Pariza s hudimi bolečinami pristal v bolnišnici

Rok Možič Profimedia
Rok Možič je po končanih olimpijskih igrah preživel precej neprijetne dni, ko je končal celo v bolnišnici, kjer pa je že bil uspešno operiran.

Slovenski odbojkarski dragulj Rok Možič je pomagal spisati zgodovino slovenske odbojke, saj je bil del reprezentance, ki se ji je uspelo prvič uvrstiti na olimpijske igre.

Na žalost naš mladi zvezdnik v Parizu ni imel vloge, kot bi si vsi želeli, saj se je komaj vračal po operaciji gležnja, katero je opravil po končani klubski sezoni. A je vseeno ob poškodbi Tončka Šterna na prvi tekmi proti Kanadčanom v prvem nizu odlično nadomestil našega odličnega korektorja, ko ga je oskrbovalo zdravniško osebje.

Prav tako je nekajkrat vstopil in poživil igro, ko našemu korektorju ali obema sprejemalcema ni najbolj steklo, tako da je bila za njim prijetna izkušnja, saj je bil lahko del prvega zgodovinskega nastopa Slovenije na olimpijskih igrah, kjer so naši odbojkarji z nekoliko nesreče in neugodnim žrebom osvojili odlično peto mesto.

A če so bili dnevi v Parizu za našega mladega odbojkarja nekaj posebenga in se jih bo z veseljem spominjal do konca življenja, pa je bilo povsem drugače v dneh po vrnitvi iz Francije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rok Možič (@rok_mozic9)

Naš odbojkar je namreč preko socialnih omrežij sporočil, da je po vrnitvi z olimpijskih iger trpel hude bolečine, zaradi katerih je na koncu pristal celo v bolnišnici, kjer so mu že uspešno odstranili slepiča. Obenem je tudi pomirli svoje sledilce, da se iz dneva v dan počuti bolje.

"Po vrnitvi domov z olimpijskih iger sem moral zaradi hudih bolečin v bolnišnico, kjer so mi že odstranili slepiča. Vsak dan se počutim bolje in bolje. Imam še nekaj ​​prostih dni in potem grem proti Veroni. Komaj čakam, da spet začnem vaditi in se v dresu Verone Volley vrnem na igrišče," je sporočil mladi zvezdnik najmočnejše državne lige na svetu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice