Magazin > VIP
7140 ogledov

Ujeta v Ljubljani: To o zvezi s hollywoodsko zvezdnico pravi Bojan Cvjetićanin

bojan cvjetićanin Instagram
Poleti so jih kar dvakrat opazili skupaj.

Ljubezensko življenje trenutno našega najbolj vročega frontmana Bojana Cvjetićanina žanje vsaj toliko zanimanja kot njegova glasba. Pevec, tekstopisec, glasbenik in igralec je bil vedno skrivnosten glede svojega ljubezenskega življenja, a očitno ga ne skriva več. Bralci so nam to poletje večkrat sporočili, da so ga v Ljubljani videli v družbi mlade hollywoodske zvezdnice, ki je zaslovela v Netflixovi hit seriji Stranger Things- To je 22 let stara Sadie Sink, ki je od Bojana tri leta mlajša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sadie Sink (@sadiesink_)

Opazili so jih na kar dveh vročih lokacijah v centru Ljubljane, in sicer v La petit Cafe, kjer sta sprva sedela na terasi, a sta si očitno zaželela malo več intime, zato sta se preselila v notranjost lokala. Ujeli pa so ju tudi v baru LP, kjer sta si po besedah očividcev izmenjavala vroče poljube. 

Za komentar smo prosili tiskovno predstavnico skupine Joker Out, ki nam je hitro odgovorila, da Bojan zadeve ne komentira, ni pa je zanikal. Sadie utrinkov z Ljubljane ni objavljala na svojih družbenih omrežjih, a ko v Tik Tok iskalnik vneseš njeno ime, ti ta ponudi besedne zveze Sadie Sink Ljubljana, Sadie Sink Bojan Cvjetićanin, Sadie Sink Slovenija, kar verjetno pomeni, da so uporabniki to povezavo že iskali. 

Za Joker Out je sicer pestro poletje, nedavno so nastopili na festivalu Sziget, v jeseni pa bodo oboževalce razveselili z novim albumom. "Album bo po vseh pričakovanjih 'on time' in ga lahko pričakujete konec oktobra. Zaenkrat se stvari premikajo dobro, imamo na vsake toliko kakšen 'ovinek', da nas vrže ven iz ritma, a smo zadovoljni. Dobro nam gre in se dobro držimo," so nedavno povedali v intervjuju za Style.over.net. 

Komentarjev 4
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:16 23.avgust 2024.

    Kwa je rjakla

  • dare326 07:35 23.avgust 2024.

    Jokerja drži v hlačah.

  • miha3 06:55 23.avgust 2024.

    Sem vesel, sem se že bal, da igra za drugo ekipo. 😂🙈

Sorodne novice