Šport > Nogomet
3526 ogledov

Irski trio komikov navdušil s skečem, zakaj navijati za Slovenijo (video)

Foil Arms and Hog Facebook
Irci si po neuspehu v kvalifikacijah za Euro morajo najti novo ekipo, za katero bodo držali pesti.

Irska nogometna reprezentanca se v kvalifikacijah za letošnji Euro ni izkazala, tako da si morajo irski nogometni navdušenci, ki želijo z zanimanjem spremljati evropsko prvenstvo, najti novo najljubšo reprezentanco. Logična izbira so seveda Škoti, a se zdi vse bolj verjetno, da se keltski kolegi Ircev ne bodo prebili v izločilne boje.

Irski trio komikov Foil Arms and Hog pa je pripravil zanimiv skeč, v katerem pridejo do spoznanja, da je najbolje navijati ravno za Slovenijo. Trojica namreč s številnimi zabavnimi razlogi prekriža vse preostale udeležence letošnjega Eura, dokler jim ne preostaneta le še dve državi, za kateri bi bilo smiselno navijati - Anglija in Slovenija.

Najprej se strinjajo, da gre za zelo zahtevno odločitev, preden jih kot zavedne Irce (Anglija velja za zgodovinsko gledano največje sovražnike Ircev) že naslednjo sekundo vidimo skakati ob priljubljenem napevu "Kdor ne skače ni Sloven'c!"

Na koncu zabavnega skeča, ki je poln izvirnih besednih igric in hudomušnih razlogov, zakaj jim kakšna reprezentanca ni po godu, priljubljeni trio komikov še napove svojo evropsko turnejo ter se opraviči, ker ne bo obiskal svoje nove najljubše nogometne države, Slovenije. Si pa zato zabavne Irce lahko pogledate na bližnjem Dunaju.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Nevica 13:19 22.junij 2024.

    Tile fantje so zelo dobri, res! Splača se pogledati še kakšen njihov video. Ampak "kdor ne skače ni Slovenc" jim je pa na kožo zapisano .- veliko bolj kot tatovom, ki so tole zlorabili za pospeševanje prodaje v Hoferju...

Sorodne novice