Šport > Nogomet
7787 ogledov

Srbi s kontroverznimi vzkliki o Luki Dončiću provocirali Slovence

EURO2024 Saša Despot
Srbski navijači zbadajo slovenske z vzkliki, da je Luka Dončić njihov. A kaj porečejo na zadnje Lukovo sporočilo?

Danes ob 15. uri se bosta v drugem krogu skupinskega dela letošnjega Eura v skupini C pomerili reprezentanci Slovenije in Srbije. Za naše nasprotnike gre po porazu (0:1) v prvem krogu proti Angliji za tekmo za biti ali ne biti, prav tako pa bo po neodločenem izidu v prvem krogu (1:1) proti Danski tekma ključna tudi za naše fante v lovu na prvo napredovanje v izločilne boje na največjih tekmovanjih.

Za odlično vzdušje pred tekmo pa so poskrbeli navijači obeh reprezentanc, ki so preplavili ulice bavarske prestolnice in nestrpno pričakujejo spektakel na Allianz Areni.

EURO2024 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Pri tem seveda na manjka niti prijateljskega zbadanja, Srbi pa so našli prav zanimiv način, saj so na glavnem trgu v Münchnu naše navijače zbadali z vkliki "Luka Dončić jedan je od nas" (Luka Dončič je eden izmed nas), s čimer so ciljali na Lukove srbske korenine.

Zanimivo pa je, da se je ravno tekom zbadanja srbskih navijačev na spletu pojavil posnetek, po katerem je kristalno jasno, da Luka Dončić navsezadnje le ni eden izmed njih.

Najboljši slovenski košarkar se je namreč oglasil v videoposnetku, katerega je preko socialnih omrežij delila Nogometna zveza Slovenije, v katerem slovenskim nogometašem zaželi veliko sreče.

"Živjo, Slovenija. Rad bi samo zaželel vsem srečo na turnirju in veliko uspehov," se je glasilo sporočilo Luke Dončića, ki ne pušča nobenih dvomov, za katero ekipo bo danes stiskal pesti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:17 21.junij 2024.

    Srbi so veseli,da smo jim podarili točko,pa itak je bilo to dogovorjeno,pa če ste še tako proti

  • metod7 23:59 20.junij 2024.

    Imam nekaj frendov iz Srbije, motofrendov. Vsi so fajn pubeci in današnji remi mi je kar pasal. SMS-i so leteli...

  • www 19:38 20.junij 2024.

    Srbi so spomesani s cigani. Balkan na polno.

Sorodne novice