Magazin > Horoskop in Numerologija
4535 ogledov

Jutri nas čaka poseben dan, preverite, kaj 8. 8. pomeni za vas

sreča, srečni ljudje Profimedia
Avgust prinaša astrološki dogodek, znan kot portal Levjih vrat.

Portal Levjih vrat se zgodi vsako leto, ko se zvezda Sirij poravna s Soncem v Levu, kar ustvari čas, ki naj bi bil izjemno uspešen za uresničevanje sanj. Kozmični dogodek velja tudi za idealno obdobje za manifestacijo, saj Sirij velja za zelo srečno zvezdo, ki nosi energijo Marsa in Jupitra, kar simbolizirata akcijo in srečo.

Oven

Naj vaša ustvarjalnost teče. Občutili boste poseben navdih, zato je to odličen čas, da oživite svoje umetniške zamisli.

Bik 

Preživite nekaj kakovostnega časa s svojimi najdražjimi. Morda boste čutili željo po osvežitvi doma ali krepitvi družinskih vezi.

Dvojčka

Pripravite se na posebno vez. Verjetno boste občutili globoko povezanost z bratom ali sestro ali tesnim prijateljem, skoraj tako, kot bi našli dušo dvojčico.

Rak

Denar je na poti. Lahko bi opazili povečanje svojih financ, ko se osredotočate na privabljanje obilja v svoje življenje.

Lev

Čas je, da zasijete! Uporabite to energijo, da se osredotočite nase in povečate svojo samozavest.

Devica

Vzemite si čas zase. Potem, ko ste toliko dali drugim, je to pravi čas, da se osredotočite na samooskrbo in zdravljenje.

Tehtnica

Ponovno se povežite in sodelujte. Morda se boste obrnili na stare prijatelje ali se bolj vključili v svojo skupnost.

Škorpijon

V tem času je vaša kariera v vzponu. Izkoristite ta čas za izražanje uspeha in dvignite svoje poklicno življenje na višjo raven.

Strelec 

Namenjeni ste, da ustvarjate spremembe. Osredotočili se boste na to, kako lahko pomagate svetu ozdraveti in širiti pozitivne vibracije v vesolje.

Kozorog 

Usmerjali boste svojo moč in odločnost, da boste napredovali v karieri in prevzeli odgovornost za svoje življenje.

Vodnar

Za vas je obdobje romantične avre. Razmišljali boste o tem, kako izboljšati trenutne odnose ali morda celo najti novega partnerja.

Ribi 

Pripravljeni ste izstopiti iz svoje rutine. Morda vas vleče k raziskovanju novih hobijev ali poglabljanju duhovnih vezi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice