Šport > Kolesarstvo
6050 ogledov

Mladega kolesarskega zvezdnika med treningom zbil avtomobil

Lennert van Eetvelt Profimedia
Zmagovalec dirke po ZAE jo je na srečo odnesel brez hujših poškodb.

Komaj 22-letni Belgijec Lennert van Eetvelt, ki je na začetku letošnje sezone tako opozoril nase, jo je odnesel brez hujših poškodb, potem ko ga je med treningom na otočju Tenerife zbil voznik avtomobila.

Presenetljivi zmagovalec dirke po ZAE, ki je februarja premagal takšna imena, kot so Ben O'Connor, Pello Bilbao, Ilan van Wilder, Michael Storer, Einer Rubio, Jay Vine in Emanuel Buchmann, se je počasi vračal po poškodbi kolena, ki jo je utrpel marca, ter se v četrtek ravno odpravil na svoj prvi daljši trening po poškodbi, ko ga je na spustu zadel voznik avtomobila.

Van Eetvelt se je že oglasil preko Instagrama in pomiril svoje sledilce, da z izjemo grde ureznine na bradi ni utrpel hujših posledic, obenem pa je razložil podrobnosti nesreče. "Prva 7-urna vožnja po mojih težavah s kolenom  je bila skoraj končana, ko me je s hrbta zadel avtomobil, ki me je med spustom poizkušal prehiteti. Vesel sem, da nisem odletel s ceste in da sem jo odnesel brez hujših poškodb."

"Danes bi morala biti na vrsti objava o tem, kako je potekalo moje okrevanje, o tem, koliko podpore sem dobil v zadnjih mesecih in koliko mi je to pomenilo, ter o tem, kako sem se veselil, da bom spet videl svoje moštvene kolege in se vrnil na dirke, kolikor hitro se da. Tako pa si bom vzel nekaj dni odmora, da si opomorem in uživam v malih stvareh v življenju. Ampak ne skrbite, vrnil se bom. A zaenkrat še nimam dgovora na to, kdaj se bo to zgodilo."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice