Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Numerologinja odgovarja - ŠIFRA: 80/20

Žurnal24 main
Kaj mi prinaša leto 2009

Po novem letu vstopate v osebno leto pod vplivom števila 1 in tudi vaša starostna vibracija bo pod vplivom tega števila. To pomeni, da vam prihajajoče leto prinaša obilo novega, veliko sveže energije ter nepričakovanih zamisli. Število 1 predvsem simbolizira nove začetke, torej je možna nova zveza, služba, selitev, zanimanje za prej nepoznano in podobno...

V sebi boste odkrivali darove in sposobnosti, katere prej niste poznali - pričakovalo pa se bo od vas, da jih izrazite na svoj individualni način. Pozorni bodite na podrobnosti in individualizem, katere včasih, zaradi močnega vpliva števila 9 v osebnih številih, spregledate.

Odprti boste novim idejam in zamislim, energija leta pa vas bo spodbudila, da boste delali na sebi, poudarek bo na vas samih, ne na drugih osebah, nekaj več samozavesti in samostojnosti bo potrebno, kot je bilo v letu 2008.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.