Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Numerologinja odgovarja – ŠIFRA: strelec-škorpijon

Žurnal24 main
Kakšna prihodnost me čaka z ljubljeno osebo? Ali sva si usojena?

Vaše Število duše je 8, kar kaže na vašo samostojnost in sposobnost, da se poberete po še takem čustvenem udarcu. Ko imate nekoga radi in je ta oseba v stiski, v hipu organizirate pomoč. Moški imajo s tem morda problem, ker se posledično počutijo nesposobne.

Vaš dragi ima Število duše 3, kar kaže na nežno dušo, nekoliko umetniško in otročjo – vsekakor vam tega ne bi zameril, a lahko bi prišlo do situacije, ko ga vi nadvladate v taki meri, da se ne trudi več izražati sebe in svojega mnenja. Ne razumite me napak, ne želim vas opisati kot dominantno ženščino, temveč vas želim opozoriti, da je on nežnejši od vas ter potrebuje več spodbude, da pove, kaj misli in kako čuti.

Prihajate v obdobje pod vplivom števila 7, zadržanejši boste in bolj usmerjeni vase: on pa 11/2 – razvijal se mu bo šesti čut in čutil bo potrebo po druženju in povezovanju z drugimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.