Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Numerologinja odgovarja - ŠIFRA: čebelica

Žurnal24 main
Mene pa zanima, če bom še kdaj pomagala svojim deklicam, zaposlenim pri pospravljanju jedilnice oziroma, če jim bom še kdaj v pomoč ? Moje delo so namreč prepovedal.

Draga pridna čebelica, po novem letu prihajate v osebno leto pod vplivom števila 1, ki vam nosi povečano samozavest ter samostojnost. Kljub svoji starosti boste aktivni in razigrani, ne boste se vdali v usodo in na trenutke boste celo trmarili, da bi dosegli svoje.

Predvidevam, da so v svoji odločitvi glede pospravljanje jedilnice, imeli v mislih vašo varnost ter dobrobit; a prepričana sem, da jih boste znali prepričati v nasprotno. V letu 2009 pričakujte veliko novih izkušenj ter novih poti, kaj pa veste, morda se pričnete učiti kitajščine ali kaj podobnega- Kdo pa pravi, da morajo starejši samo posedati in počivati? V novem letu vam iskreno želim obilo lepih trenutkov ob vaših deklicah, veliko zdravja ter dobrega počutja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.