Šport > Košarka
2173 ogledov

Luka in Zion sredi Kitajske navdušila z izjemno akcijo (video)

Luka Dončić Twitter
Luka Dončić in Zion Williams tekom sponzorske turneje po Kitajski tvorita zastrašujočo navezo.

Luka Dončić se zadnje dni mudi na Kitajskem, kjer pod okriljem blagovne znamke Jordan skupaj z Zionom Williamsonom, Paolom Bancherom in Jaysonom Tatumom opravlja sponzorsko turnejo.

Naš košarkarski superzvezdnik se na dogodku odlično zabava, med drugim je na socilanih omrežjih delil fotografije in posnetke svojega obiska Šanghaja in tudi Kitajskega zidu, kjer mu je družbo delal tudi njegov oče Saša Dončić, ki je na Kitajskem priljubljen skoraj toliko kot njegov sin.

Med številnimi sponzorskimi obveznostmi pa je Luka prikazal tudi nekaj svojih neverjetnih košarkarskih sposobnosti, ko je med eno izmed eksibicijskih tekem z izjemno podajo našel Ziona, ki je žogo po podaji na alley-oop silovito zabil skozi obroč.

Luka in Zion sta tako vsaj sodeč po posnetkih iz Kitajske že po vsega nekaj akcijah (pred tem sta skupaj igrala na vsega dveh tekmah vseh zvezd) ustvarila izjemno kemijo in mnogi ljubitelji košarke (predvsem tisti Dallasovi) so nemudoma začeli sanjati, kakšno navezo bi sestavljala, če bi kdaj tudi v ligi združila moči.

Potem ko so ga na začetku kariere mučile številne poškodbe, se je sprva resda ugibalo, da bo Zion po hitrem postopku zapustil ekipo New Orleans Pelicans, ki pa so na koncu svojemu mlademu superzvezdniku le ponudili maksimalno podaljšanje pogodbe. Zion bo tako član pelikanov vsaj do leta 2028 in kakšna naveza z Luko se vsaj v bližnji prihodnosti ne zdi realna.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 19:50 02.september 2024.

    Avtor ne more brez Dončića. Kaj hudega naš še čaka..?

Sorodne novice