Šport > Košarka
3935 ogledov

Potrjeno! Del velikega spektakla bo tudi Luka Dončić!

Night of the Dragon Goran Dragić Saša Despot
Na tekmi v spomin Draženu Petroviću bo zaigral tudi Luka Dončić.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić bo zaigral na memorialni tekmi v spomin na hrvaškega košarkarskega asa Dražena Petrovića, ki bo 9. septembra v zagrebški Areni, so potrdili organizatorji. Na tekmi v zagrebški Areni se bosta sicer pomerili reprezentanca Hrvaške in izbrana vrsta Evrope.

Dončić, ki se je v ligi NBA letos prebil do finala, je vedno poudarjal, da je bil Dražen Petrović njegov vzornik in kako ceni zapuščino, ki jo je ta pustil v košarki. Večkrat se je tudi srečal s člani družine pokojnega košarkarja, muzejsko-memorialnemu centru pa je v preteklosti podaril tudi svoja dresa iz madridskega Reala in Dallasa.

Prireditelji spektakla najvaljajo več novosti in atrakcij. Med drugim bodo na tekmi prvič na Hrvaškem predstavili tudi atraktiven stekleni pod. Kot poroča hrvaška tiskovna agencija Hina, gre za pod, kjer črte igrišča označujejo barvne diode, ki izpisujejo tudi grafike. Med tekmo se lahko na površini spreminja tudi dizajn, vizualni efekti, barve, celo počasni posnetki, statistika, ...

Prav letošnja tekma bo posebna tudi za vse ljubitelje pokojnega Dražena Petrovića. Letos bi košarkar iz Šibenika dopolnil 60 let.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 19:35 27.avgust 2024.

    Udarna tema v vseh domačih MSM. Bi nas moralo to zelo zanimati. Spet promocija za Dončića.

Sorodne novice