Šport > Košarka
35722 ogledov

Luka si je po tekmi privoščil pivo, ne moremo verjeti, kaj je sledilo ...

luka dončić pivo oče finale zahoda
Luka je ostal brez zasluženega piva ...

Luka Dončić je z novo izjemno predstavo popeljal svojo ekipo Dallas Mavericks do nove zmage nad Minnesoto Timberwolves, s čimer so Mavericki dobili serijo z rezultatom 4:1 ter se prvič po letu 2011 uvrstili v NBA finale.

Naš mladi zvezdnik je znova navdušil ter tekmo končal s 36 točkami (14/22 iz igre, 6/10 za tri točke), 10 skoki, 5 podajami in dvema ukradenima žogama, medtem ko je bil s povprečjem 32,4 točk, 9,6 skokov in 8,4 asistenc razglašen celo za MVP-ja finala zahodne konference.

Anthony Edwards Razvajenček Šport Noro, kako je prvi zvezdnik Minnesote reagiral po porazu z Dallasom

Človek bi si mislil, da si po takšnem uspehu zasluži vsaj eno zmagoslavno pivo. Tako je razmišljal tudi Luka ter si v družbi svojega očeta Saše Dončića, ki je v živo spremljal tekmo in s sinom delil izjemno čustven trenutek, tudi odprl pločevinko piva.

A mu je pivo nemudoma iz rok vzel podpredsednik košarkarskih zadev ekipe Dallas Mavericks in nekdanji izjemni košarkar Michael Finley. Luka je skomignil z rameni, ga nekoliko začudeno pogledal, a mu geste zagotovo ni zameril.

Navsezadnje je legendarni Finley leta 2007 s San Antonio Spurs že osvojil šampionski prstan in zagotovo ve, kaj je najbolje za igralca. Zagotovo pa Luki ne bo branil piva, če v naslednjih tednih padejo še Boston Celtics.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Idioti 17:14 05.junij 2024.

    Konzervo mu je vzel zaradi zakona USA, da se alkohol ne sme piti na javnem mestu , ne pa zaradi tega , da bi mu preprečil pitje . Če bi imel konzervo v papirnem škrniclnu , mu je ne bi ...prikaži veči vzel , tako pa ga je rešil pred USA zakonom in kazni !

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:49 31.maj 2024.

    Tipičen balkanac . Pir v roke in v rit . Samo naj se ne zapije kot se je fotr

  • Avatar jezeran
    jezeran 13:00 31.maj 2024.

    Ma dej no, saj je samo malo pivo :)

Sorodne novice