Šport > Kolesarstvo
2332 ogledov

Pogačar se odzval na Đokovićevo objavo, ta ga takoj izzval

Tadej Pogačar - ura Profimedia
Novak Đoković je izzval Tadeja Pogačarja na teniško/kolesarski dvoboj.

Srbski teniški as Novak Đoković se pripravlja za zadnji grand slam sezone, OP ZDA (26.8.-8.9.), pri tem pa je novi nosilec olimpijskega zlata na socialnih omrežjih objavil posnetek, kako za prihajajoči turnir trenira tudi na kolesu.

"Vrnitev na trening, postavljeni novi cilji. Naslednja postaja je Tour de France. Prihajam pote, Tadej Pogačar," je, kot smo že poročali, v kratkem posnetku med kolesarjenjem v klanec sporočil 37-letni Đoković, 

Đokovićev izziv | Avtor: Instagram Instagram
Na vse skupaj je kmalu sledil odgovor izjemnega Slovenca, ki je posnetek Đokovića na kolesu komentiral z besedami: "Isti jaz."

Tu pa se komunikacija med obema šampionoma še ni zaključila, saj je srbski teniški as prišel do zanimive ideje ter najboljšega kolesarja sveta izzval na kolesarsko/teniški dvoboj.

"Imam izziv. Ti meni poizkušaš vrniti servis pri tenisu, jaz pa ti poskušam slediti v hrib v 100-metrskem sprintu. Lahko?" je našega asa izzval 24-kratni zmagovalec teniških turnirjev za grand slam.

"Lahko," je izziv 37-letnega srbskega teniškega zvezdnika sprejel prvi kolesar sveta. Komaj čakamo na ta "spopad titanov".

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice