Šport > Košarka
29496 ogledov

Kakšne provokacije s strani Bostona! Sramotno, kako so se spravili nad Luko!

Majice v Bostonu Twitter
Prve strupene puščice iz Bostona so bile izstreljene.

V noči na petek se bo ob 2.30. uri zjutraj začel veliki finale lige NBA med najboljšo ekipo rednega dela, Boston Celtics, in Dallas Mavericks, ekipo najboljšega košarkarja na svetu, Luke Dončića.

Bostonovi navijači so znani po tem, da znajo pripraviti peklensko atmosfero, še posebej kadar se v TD Gardnu pojavi nekdanji igralec te franšize Kyrie Irving, ki je vse od svoje "izdaje" (ves čas je ponavljal, da bo podaljšal pogodbo z ekipo, nato pa ob prvi priložnosti zapustil kelte) najbolj osovražena oseba za privržence Bostona.

In v tednu, ko nestrpno čakamo na začetek prve tekme, so iz Bostona že prišle prve provokacije. Na stojnicah v Bostonu so namreč eden najbolje prodajanih artiklov zadnjih dni majice s posebnim napisom.

Majice v Bostonu | Avtor: Twitter Twitter

A če smo majice z napisom "Kyrie sucks" ("Kyrie je zanič" op. p.) po Irvingovi zgodovini z Bostonom morda nekako pričakovali, so nas precej presenetile druge majice, ki so bile naprodaj. Namesto da bi nosile napis, ki vzpodbuja kelte, so tudi slednje uperjene proti prav določenemu igralcu Dallasa, tokrat našemu Luki.

A če kaj poznamo našega Luko, ga bodo majice z napisi "Luka sucks" ("Luka je zanič" op. p.) le še dodatno podžgale, saj je v preteklosti že neštetokrat dokazal, da se hrani s provokacijami nasprotnih košarkarjev in navijačev ter da igra svojo najboljšo košarko, ko ga navijači dobro razjezijo. Kar vprašajte Minnesoto ...

Majice v Bostonu | Avtor: Twitter Twitter

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • dare326 08:56 05.junij 2024.

    Lol, provokacije. Podžiganje navijačev, dvigovanje temperature, plebs potrebuje kraj za sproščanje frustracij. Belski Boston proti belskemu Dallasu, kruha in iger v športu, ki ga obvladujejo židje in dobro plačani črni gladiatorji. Luka, poberi vse! Basket, kolesarske in moto dirke. To je vse kar gledam.

  • Pepe007 08:23 05.junij 2024.

    Nima smisla delati posebne zgodbe iz tega, kako nekdo računa, da bo solidno prodal nekaj več majic kot običajno.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:56 04.junij 2024.

    Naj v Bostonu kar nadaljujejo s tovrstnimi provokacijami, čim več jih bo, tem slabše se jim piše!

Sorodne novice