Šport > Kolesarstvo
20334 ogledov

Saj ne boste verjeli, kaj je Remco v ciljnem prostoru rekel Tadeju

Remco Evenepoel in Tadej Pogačar Profimedia
Evenepoela in Pogačarja so kamere v ciljnem prostoru posnele sredi zabavnega dialoga.

Tekom letošnje dirke po Franciji je postalo jasno, da med dvema velikima rivaloma za skupno zmago, našim Tadejem Pogačarjem (UAE Team Emirates )in Remcom Evenepoelom (Soudal-QuickStep), vlada pravo prijateljsko vzdušje.

Oba kolesarja slovita po izjemno napadalnem in atraktivnem stilu vožnje, vozita zelo impulzivno in zato niti ne preseneča, da se sta se ujela dosti bolj kot s tretjim favoritom za skupno zmago, vedno zadržanim, skoraj robotskim Jonasom Vingegaardom (Visma-Lease a Bike).

In kamere so po štirinajsti etapi, na kateri je naš Pogačar deklasiral vso konkurenco, ujele zelo zanimivo interakcijo med obema šampionoma, ko sta v ciljnem prostoru po koncu etape sproščala mišice na sobnem kolesu.

Oba kolesarja sta najprej komentirala dogajanje na izjemno razburljivi etapi (katero je Remco končal na tretjem mestu, minuto in deset sekund za Pogačarjem), preden je prišlo do dela, ki je nasmejal ves kolesarski svet.

Glede na to, kako sta bili postavljeni kolesi, je Pogačar izpostavil, da lahko vidi Evenepoelovo zadnjico. Na vse skupaj pa se je Remco odzval s komentarjem, da bi si tudi sam želel videti nekoliko več Pogačarjeve, a da tokrat ne z oddaljenosti 500 metrov.

Remco je bil namreč kolesar, ki je bil najmočnejši izmed vseh ostalih, za obema "vesoljcema" Pogačarjem in Vingegaardom, a je lahko le z velike oddaljenosti opazoval, kako se mu med zadnjim vzponom Pogačarjeva zadnjica vse bolj oddaljuje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice