Šport > Košarka
47862 ogledov

Luka s svojo izjavo razjezil številne srbske košarkarske navdušence

Luka Dončić Youtube
Navijači Crvene zvezde niso najbolj navdušeni nad Dončićevo izjavo o najboljših navijačih v Evropi.

Luka Dončić se je na predvečer svojega prvega nastopa v finalu košarkarske lige NBA udeležil tiskovne konference, na kateri je navdušil slovensko košarkarsko javnost z izjavo, da bo igral za Slovenijo v kvalifikacijah za letošnje olimpijske igre v Parizu vendar, če ne bo težav s kolenom.

A če je slovensko javnost zanimalo predvsem to vprašanje, pa so srbski košarkarski navdušenci z večjim zanimanjem prisluhnili Lukovemu odgovoru, ko se je razgovoril o najboljših navijačih v Evropi. Luka namreč pričakuje, da bodo navijači v Bostonu na današnji prvi tekmi finala zelo glasni. A je tega že vajen.

"Po tem so znani. Težko je igrati tu. Navijači so izjemni za svojo ekipo. Moramo ostati skupaj, vendar bo zelo težko igrati pred to množico," je ocenil Dončić, ki pa je dodal, da je bila najbolj nora množica v njegovi karieri, ko je igral četrtfinale Evrolige proti Panathinaikosu.

"Spominjam se tega, šlo je za četrtfinalno tekmo Evrolige proti Panathinaikosu v Atenah. Gledalci so ponoreli in ekipa je naredila delni rezultat 20:0. Predstavljajte si to," se je tekme med Realom in Panathinaikosom spomnil Luka. Real je kasneje dobil serijo s 3:1 in na koncu v Beogradu osvojil naslov.

Lukove besede pa so na socialnih omrežjih precej vznevoljile navijače Crvene zvezde, ki so sami zase prepričani, da so ravno oni tisti, ki na tekmah v Evropi pričarajo najbolj pekleno atmosfero. Glede na to, da se je tudi Luka v preteklosti večkrat opredelil kot navijač Zvezde, so vsekakor pričakovali, da bo slovenski košarkarski čarovnik izpostavil ravno njih.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:49 07.junij 2024.

    Luka se zaveda slovenskih navijačev,da so najbolji,pa tudi SKZ je hvaležen,da je to kar je,ker če bi bil pri crveni zvezdi,ne bi zanj nobeden šlišal

  • www 08:17 07.junij 2024.

    tudi novinar je očitno srb... Slovenci rečemo "tega niso pričakovali".

  • Pierre 15:52 06.junij 2024.

    Vsak dan Dončić, enako moteče kot vsak dan Janša!!!

Sorodne novice