Šport > Košarka
5664 ogledov

Kyrie imel prav posebno sporočilo za osovražene navijače Bostona

Kyrie Irving Epa
Kyrie ni najbolje sprejel poraza na drugi tekmi serije proti Bostonu, za domače navijače je imel posebno sporočilo. "Vidimo se na peti tekmi!"

Košarkarski zvezdnik Kyrie Irving je zagotovo najbolj osovražena oseba v Bostonu, potem ko je pred leti igral za to legendarno franšizo, večkrat ponavljal, da si je tu našel svoj dom, kjer si želi ostati, jim obljubil podaljšanje pogodbe, nato pa ob prvi priliki zbežal v Brooklyn, kjer naj bi pri Nets s Kevinom Durantom in Jamesom Hardnom sestavljal novo superekipo.

 

Navijači Bostona mu tega nikoli niso oprostili, sam pa jim je dal še večji razlog za sovraštvo, ko je gledalcem v TD Gardnu kazal sredinca, namenoma teptal po logotipu na sredini igrišča in si na njem obrisal športne copate ter pred tekmami z nekimi rituali preganjal zle duhove, ki naj bi vladali v Bostonovi areni.

Privrženci Bostona mu seveda niso ostali dolžni, vsakič go gostuje v TD Gardnu, ga namreč s tribun pričakajo številne žaljivke ter sovražno skandiranje, kar mu je očitno prišlo pod kožo. Vse od geste, ko je namenoma teptal po Bostonovem logotipu na sredini igrišča, je namreč Kyrie izgubil 12 zaporednih tekem proti svoji nekdanji ekipi.

Kyrie Irving | Avtor: Twitter Twitter

Ravno Irving je tudi eden glavnih krivcev, da Dallas Mavericks v letošnjem velikem finalu lige NBA po dveh tekmah v Bostonu proti Celtics zaostajajo z 0:2, saj je so bile njegove predstave naravnost sramotne, svojega soigralce pa je pustil na cedilu, saj je tekmi končal z 12 in 16 točkami ob sramotnem 35-odstotnem metu iz igre (0-8 za tri točke) ter petimi izgubljenimi žogami.

Tudi po drugi tekmi so navijači Bostona Irvinga z igrišča pospremili s številnimi zbadljivkami, Kyrie pa se je zapletel v krajši verbalni obračun z navijači Keltov, katerim je sporočil, da se vidijo na peti tekmi, ko se bo serija ponovno preselila v Boston.

A če želi, da se serija še vrne v Boston, bo na igrišču moral pokazati dosti več, kot je do zdaj. Moral bo pregnati te svoje osebne demone, ki so že naredili toliko škode njegovi karieri, in začeti igrati košarko. Luka Dončić ne more Bostona premagati sam!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • BenX 08:13 11.junij 2024.

    Kyrie naj malo manj goviri in malo več trenira. Kar je pokazal na zadnjih dveh tekmah je tragikomično.

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 07:56 11.junij 2024.

    Kyrie ni dal svojega doprinosa na teh dveh tekmah in je zato glavni krivec za oba poraza...Ne more Luka poleg svojih 30+ pik dodati še njegovih...

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:53 11.junij 2024.

    Tako se začne sovraštvo med ljudmi,take bi borali krepko oglobit,ali prepovedat hoditi na takme

Sorodne novice