Šport > Kolesarstvo
20414 ogledov

Tadej Pogačar je nazaj!

Tadej Pogačar Profimedia
Tadej Pogačar je svojim sledilcem razkril, da je končal z dopustom ter da je pripravljen za zadnji del sezone.

Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je letos izpustil olimpijske igre, potem ko si je po zgodovinskem dosežku - prvi z zmago na Giru in Touru v istem letu po Marcu Pantaniju leta 1998 - vzel nekoliko zasluženega počitka pred zaključkom sezone.

Počitnice je preživel skupaj s svojo zaročenko in odlično slovensko kolesarko Urško Žigart, o njunih prigodah pa smo lahko zgolj ugibali, saj si je najboljši kolesar sveta vzel odmor tudi od socialnih omrežij, saj smo zaman čakali na objavo, kakšne vragolije počne na zasluženem oddihu.

Zdaj pa se je po večtedenskem premoru v torek Pogačar znova oglasil ter dal svojim sledilcem jasno vedeti, da je nazaj ter da je čas, da se začne pripravljati za zadnji del sezone, v katerem ima na debelo podčrtana svetovno prvenstvo v Zürichu in zadnji kolesarski spomenik sezone, dirko po Lombardiji.

"Uganite, kdo je nazaj na Instagramu. Po končanem dopustu je čas, da se vrnem na delo," je Pogačar zapisal ob galeriji slik z dopusta, ki jo je delil s svojimi sledilci.

Pogačar naj bi se sicer po napovedih iz ekipe na tekmovanja vrnil sredi septembra, ko naj bi se udeležil dveh slovitih kanadskih klasik (13.9. VN Quebeca, 15. 9. VN Montreala). 29. septembra nato sledi težko pričakovano svetovno prvenstvo, medtem ko naj bi se pred dirko po Lombardiji (12.10.) preizkusil še na dveh italijanskih klasikah (5.10. dirka po Emiliji, 8.10. Tre Valli Varesine).

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • atamama 14:32 22.avgust 2024.

    Pa dajte novinarji pokazati nekaj slovenskega ponosa. Človek, ki je obrnil hrbet zaradi razlogov, ki jih pozna ves svet-in jih tudi reprezentanca na OI pove. ni vreden, da se ga omenja v slovenskih medijih in časti. Zakaj niste sposobni navesti ...prikaži več to, kar tuji mediji ob odpovedi nastopa na OI? Samo za lastno hvalo in žep se mu gre. Fej in fuj, bi rekel ciciban. Pa upam da bo KZS ustrezno sankcionirala njegovo dejanje z neudeležbo na SP.

  • www 13:31 22.avgust 2024.

    sej ne bi blo treba...

Sorodne novice