Šport > Kolesarstvo
15303 ogledov

Remcov šef udaril po Vismi zaradi izjav o Pogačarju

Patrick Lefevere Profimedia
Patrick Lefevere je ekipo Visma-Lease a Bike označil za slabe poražence po izjavah na račun Pogačarja.

Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) na letošnji dirki po Franciji še naprej kaže svojo dominanco. Dan pred zaključnim kronometrom si je praktično že zagotovil svojo še tretjo rumeno majico za zmagovalca francoske pentlje, katero je potrdil s kar petimi etapnimi zmagami.

A medtem ko je s svojo ljubeznijo do dirkanja in zmagovanja ter vedno atraktivnim stilom vožnje navdušil skorajda ves kolesarski svet, si je med svojimi nasprotniki ustvaril številne kritike, ki so ga označili za pohlepnega, saj kljub veliki prednosti in že zagotovljeni zmagi še naprej lovi etapne zmage.

Tadej Pogačar | Avtor: Epa Epa

A zanimivo je, da so se zdaj s kritikami na račun Pogačarjeve dominance oglasili tudi iz ekipe Visma-Lease a Bike, ekipe, ki je očitno povsem pozabila na lansko Vuelto in svoj način dirkanja na španski pentlji, ko so zasedli vsa tri mesta na stopničkah ter v svoj žep pospravili še pet etapnih zmag.

In ravno na to jih je opozoril Patrick Lefevere, šef ekipe Remca Evenepoela Soudal-QuickStep, ko je slišal za izjave športnega direktorja Visme-Lease a Bike Merijna Zeemana, ki je Pogačarja obtožil požrešnosti, s katero naj bi postajal vse manj priljubljen.

"Nič jih nisem slišal, da bi se kaj pritoževali lansko leto. Vse skupaj mi izgleda zgolj kot besede slabega poraženca," je bil za HLN neposreden kontroverzni šef Soudal-QuickStepa.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • jakec1575 20:37 22.julij 2024.

    mindset pogacarja je mindset, ki je v sloveniji zelo redek. malo prica veliko radi in pozitivec. v sloveniji te ubijejo. v luzerski sredini ne marajo ljudi, ki so sampioni po miselnosti. mora trpet, padat, se pobrat. padat, trpet, krvavet. potem ...prikaži več je vreden za slovenca. fucked up narod. se dobr nam gre, glede na diagnozo.

  • Jernej65 00:03 22.julij 2024.

    Zanimivo, Vismo je Rogljič iz nič popeljal na vrh, postali so prevzetni. Ko jih je Rogljič zapustil, se Visma razpada in hlasta za drobtinami, ki jim jih nameni Pogačar. Prav naj jim bo.

  • Anja1956 23:27 21.julij 2024.

    Pogačarja še Slovenci ne maramo !

Sorodne novice