Šport > Kolesarstvo
441 ogledov

Kdaj in kje boste lahko sprejeli našega šampiona? Tu so podrobnosti

Tadej Pogačar Profimedia
V sredo sprejem za junaka Toura.

Slovenski športni navdušenci bodo lahko junaka pravkar končane dirke po Franciji Tadeja Pogačarja naslednji teden pozdravili tudi doma.

Zdaj trikratnemu zmagovalcu dirke po Franciji Pogačarju bodo v sredo, 24. julija, najprej pripravili sprejem v Ljubljani, potem pa še v domači občini Komenda.

Pogačar se bo navijačem najprej predstavil v prestolnici, kot je poročala RTV Slovenija, bo sprejem na Kongresnem trgu ob 18. uri.

Sprejem Tadeja Pogačarja | Avtor: Občina Komenda Občina Komenda

Pozneje pa se bo Pogačar predstavil še privržencem v domačem kraju Klanec pri Komendi oziroma v občini Komenda; sprejem pred tamkajšnjo občinsko zgradbo se bo začel ob 20. uri, so danes sporočili iz občine Komenda.

Iz občine Komenda še dodajajo, da bodo krožišču ob rožnati, s katero so ga pobarvali po dirki po Italiji, dodali rumeno barvo Tour de France, Tadej pa bo na njej pustil tudi svoj pečat - podpis.

Na sprejemu bodo prisotni Tadej Pogačar, ki bo odpeljal častni krog in med zbrane delil podpisane kartice, njegova partnerka in tudi odlična slovenska kolesarka Urška Žigart ter Andrej Hauptman, športni direktor ekipe UAE Team Emirates.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice